activitats organitzades

 

 

 

El Nordic Walking pot ser una alternativa ideal per a tots aquells que prefereixen fer activitat física o esportiva a l’aire lliure. Per aquest motiu a EnjoyNW organitzem sortides regulars de dilluns a dijous en tres nivells d’intensitat diferents.

 

 

 

 

 

Active Life I. Són sortides de 60 minuts que es desenvolupen en terrenys principalment plans amb una llargada d’entre 4 km i 5 km a ritmes suaus. Aquest nivell és ideal per aquells que comencen a moure’s després de llargues temporades sense fer cap activitat física o simplement per aquells que volen una activitat suau suficient per a mantenir-se en un estat de forma adequat des de un punt de vista saludable.

 

Active Life II. Sortides de 75 minuts amb lleugeres pujades i baixades amb un recorregut al voltant dels 6km. Per a aquells que ja fa temps que practiquen Nordic Walking i volen una mica més de treball aeròbic suau.

 

X-Nordic. Sortides de 90 minuts amb pujades i baixades contínues i un recorregut entre 7 km i 9 km depenent del recorregut. Ideal per a aquells que volen una mica d’entrenament aeròbic i tonificació muscular. També pot ser un complement  ideal a l’entrenament de nedadors, ciclistes, runners, esquiadors ... que que vulguin fer una activitat física durant la setmana.

 

Totes les caminades comencen amb una sessió d’escalfament i finalitzen amb uns exercicis d’estirament i respiració.

 

<< Nueva imagen con texto >>

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Carmen Aguilar Rodriguez